Finca Malaveïna 2013 guanya el Bacchus d’Or

Vous êtes ici

Finca Malaveïna 2013 guanya el Bacchus d’Or

mer, 03/15/2017 - 18:29

Finca Malaveïna 2013 acaba de guanyar el Bacchus d’Or a la darrera edició del Concurs Internacional Bacchus, la gran cita espanyola amb el món del vi.

Aquest cupatge de Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Syrah i Garnatxa, envellit durant 18 mesos en bótes de roure, presenta un color vermell cirera de capa alta. La seva aroma potent, recorda els fruits negres, amb un fons de notes especiades i torrades. En boca és rodó, carnós i estructurat. L’acidesa és molt fresca i els tanins són molt rodons, donant sensació de cremositat. Té un excel·lent equilibri, amb un bon pas de boca i llarg postgust. És un vi amb una marcada personalitat de la finca de la qual prové i té un gran potencial d’envelliment.

Celebrat a Madrid del 9 al 13 de març, Bacchus és l’únic certamen d’Espanya reconegut per l’Organització Internacional del Vi (OIV). Cap altre esdeveniment de l’àmbit vinícola aconsegueix reunir tants experts tastadors. Més d’un centenar de noms propis que afegeixen a la seva personalitat i experiencia la diversitat de la seva procedencia. Periodistes especialitzats, sumillers, enòlegs, Masters of Wine, Masters of Sommelier, unaselecció de luxe per avaluar i reconèixer la qualitat dels vins.

La terra marca

Coneix la heterogeneïtat de les terres de l'Empordà